INDIANA IS BACK IN TOWN !

Hejhallå. Var å såg den nya Indiana Jones filmen idag. Boxer hade nåt erbjudande grejs .. så free tickets tackar man inte nej till. Hursomhelst, hette filmen Indiana Jones och kristalldödskallensrike och är den fjärde filmen i serien.



Det var 19 år sen förra filmen och tiden har gått även i Indiana Jones liv nånstans där borta i fantasilandet. Harrison Ford alias Indiana Jones (coolaste äventyraren / arkeologen världen har skådat ) har blivit lite nött i kanterna nu när året är 1957. Handlingen utspelar sig mitt under kalla kriget. Indiana Jones fiender är nu sovjetiskaagenter som är på jakt efter den legendariska kristalldödskallen. WAAAAH!
Indiana Jones är ju inte så jättepepp på att sovjet ska få den supermagnetiska jättecoola dödskallen så han måste såklart sätta stopp för agenterna.

FIlmen slutar myspys med pussinuss och nya bekantskaper. Tycker faktiskt den var riktigt bra. Älskar det underbara med att han har blivit äldre men att det fortfarande är samma grej, charmigt på samma gamla Indie vis. Så otroligt härligt med en film med våld utan blod. Allt kan hända, folk blir skjutna, nerslagna, näsorkrossas och agenter blir uppätna av myror men ingenstans någe blod. FABULOSSO :D Knasiga monster och en lite konstig skruv drar ner helheten en aning, en liiiiiten knivsudd. Pyyyyttteliiiiiiiten.. ni fattar.

Filmen får.. 4 av 5 hairsprays i bagsize.

pusshej fia.

Kommentarer
Postat av: Cissi

det är skitkul och bra att ni lägger era kommentarer om filmer här! :D då vet man vad man ska titta på och vad man inte ska titta på! jag vet... uppenbart... behövde inte säga det... aja, titta gärna in i min blogg! ^-^

2008-05-26 @ 21:24:25
URL: http://thisismyday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0