It's FRIDAY writing about 27 dresses

HEJ  Efter att ha jobbat hela dan ute i det härliga, starka solskenet bar jag & Agnes iväg runt halvsexsnåret till SF biografen. Vi hade fått biljetter till den makalösa (haha) filmen 27 dresses starring Katherine Heigl (känd som Izzy i Greys Anatomy) & svenskan Malin Åkerman. Malin hade rollen som Katherine Heigls rollfigur Jane Nichols tursamma syster som  förälskar sig i Janes chef, men även Janes långtidsförälskelse- rätt framför ögonen på henne. Ovetande att Jane gillar honom såklart. 
Filmen handlar om Janes kärlek till bröllop. Hon fullkomligt älskar att hjälpa sina väninnor att ordna allt inför ceremonin & göra allt för att deras livs viktigaste dag ska bli lyckad. Det och hennes oförmåga att säga nej gör att hon blir tvungen att planera och fixa systerns bröllop när George friar till systern(!).
Eftersom hon har hjälpt till på så många bröllop har hon en garderob fylld av brudtärneklänningar -rättare sagt 27 stycken ofta gräsliga, osmakliga kreationer. Hon träffar även på en irriterande journalist som fattar tycke för henne och insisterar på att ta reda på mer om henne. Det visar sig senare att han är en väldigt speciell person (jagsägerintemer).
Jag gillade filmen! Den var hysteriskt rolig i vissa scener och den var annorlunda från andra filmer och komedier. Dock var den lite förutsägbar! Men det gjorde inte så mycket.  
Ska jag betygsätta den får den en fyra (: ♥ /frida


                                                  

Kommentarer
Postat av: sara igen

kul att du gillade den! Vill också se den nu,den verkar kul!

2008-03-28 @ 11:22:56
Postat av: thune

den låter kul :) Hörde värsta dåliga recentionen av den filmen i¨går morse.. men då var ju gubben som recenserade ganska gammal oxå.. han kanske tillhörde fel målgrupp... ja vill oxå se den :P Gillar förutsägbara kommedier :D

2008-03-28 @ 11:28:17
Postat av: fia

fyra toasters. hah. jag tänker bara på BEEENJAMIN :D

2008-03-29 @ 00:33:07
URL: http://lifeintimes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0